Over Activate

Roeg Kuijpers: personal trainer, S&C coach en HBO student voeding & dietetiek

097_bureaucocoon_activateVan jongs af aan ben ik altijd enorm sportief geweest, waardoor ik wist dat mijn toekomst in de sport lag. Op mijn 6de ben ik gestart met judo bij Wim Vorstenbosch te Weert. Naast zwemmen, basketbal en straatvoetbal ben ik rond mijn 19de begonnen met boksen en krachtsport. Van het boksen ben ik uiteindelijk overgestapt naar de kunst van het traditionele muay thai. Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met Mixed Martial Arts, wat ik fantastisch vind om te doen.

Waar ik ooit ben begonnen met een basisopleiding tot fitnessinstructeur, ben ik nu op een punt waarbij ik mijn personal trainer- en sportvoedingsopleiding (NASM & Precision Nutrition) al in m’n zak heb, ik mij NGS sportmasseur mag noemen en momenteel bezig ben met mijn HBO voeding & dietetiek met als uiteindelijke doel mijn master in voedingswetenschappen. In november 2018 mag ik me alweer 5 jaar trotseeigenaar/personal trainer noemen van Activate Personal Training & Coaching. Bovendien ben ik sinds enkele maanden gestart met een nieuwe onderneming genaamd IMPACT² waarin in werkzaam ben als kracht en conditietrainer voor professionele vechtsporters.

Mijn doel is om mensen meer bewust te maken van een gebalanceerde levensstijl. Door de media zien mensen door de bomen het bos niet meer. Helaas is de informatie die opgenomen wordt vaak gebaseerd op een fabel. De kennis die ik overbreng is hoofdzakelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en niet op de zoveelste hype op sportief of voedingsgebied, wat mij onderscheid van vele andere. En door o.a. veel te bloggen probeer ik fictie van feiten te onderscheiden.

Voor een vrijblijvend gesprek over mijn werkwijze of andere vragen kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina.

Samen doel bereiken!

Wij merken dat veel mensen op de een of andere manier met hun gezondheid bezig zijn, maar dat het niet lukt om het doel die ze stellen te verwezenlijken. Voor ons bestaat er niks mooiers dan als personal trainer met de cliënt hun ideaal te bereiken!

Bewust maken

De passie om mensen bewust te maken van een gezondere levensstijl. Niet alleen op sportief gebied, maar belangrijker misschien nog wel op voeding. Dat is de voornaamste beweegreden geweest om te starten met Activate Personal Training & Coaching.